vegan_liquiwax_sonbird_starterspakket

Twee jaar geleden zijn de vegan massage en reflexologie wax ontwikkeld en in september van 2021 zijn de vegan liquiwaxen toegevoegd aan het assortiment. Veel van de klanten geven aan blij te zijn met de pompdispenser, vooral sinds de pandemie. Dat was voor Songbird Naturals hét moment om de plantaardige versie van de vloeibare massagetussenstof op de markt te brengen.

Een liquiwax zit tussen een lotion en een stevige massagewax. Deze wax zorgt voor een goede grip, maar glijdt meer dan de klassieke Massage Wax. Na het aanbrengen maken liquiwaxen glijdende bewegingen mogelijk, daardoor is het ideaal voor lichaamswerk. Liquiwax is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een product met een pompdispenser en een iets sterkere glijfactor.

Waar de niet-veganistische liquiwaxen bijenwas bevatten om het product de gewenste grip te geven, krijgt de vegan variant z’n grip van plantaardige wax. Net als bij de andere veganistische waxen hebben ze hard gewerkt om de consistentie en grip-glijratio van de vegan versie zo dicht mogelijk bij het origineel te krijgen. Wie de vegan massage en reflexologie waxen heeft gebruikt, zal bekend zijn met het gegeven dat de veganistische wax een beetje ‘zachter’ aanvoelt bij het aanbrengen. Tijdens het gebruik ga je hier niet zo veel van merken, hij wordt dan vanzelf stugger. De vegan producten kunnen het beste spaarzaam worden aangebracht, dit is wat maakt dat de grip toeneemt.

Wanneer je een nieuwe fles liquiwax gebruikt, moet deze worden ontgrendeld door het mondstuk naar links te draaien, vervolgens pomp je krachtig tot ongeveer 10 keer. Hierdoor wordt de wax opgezogen en wordt het mondstuk ‘geladen’.

Als je merkt dat de pomp stopt met het afgeven van wax voordat de fles leeg is, kan dit komen door een luchtbel of door vacuüm op de bodem van de fles. Om dit op te lossen, schroef je de dop los en verwijder je deze, knijp en schud de fles om de wax opnieuw te verdelen, en schroef vervolgens de dop weer vast (blog: haal het meeste uit uw liquiwax). 

We willen graag dat de producten geschikt zijn voor een zo groot mogelijke groep mensen, dus we hopen dat de toevoeging van deze Vegan Liquiwax in de smaak valt.

Bekijk hier het volledige assortiment vegan liquiwaxen.