Ambassadeurs Songbird

Dat wij enthousiast zijn over Songbird steken we niet onder stoelen of banken, het blijkt wel uit het feit dat we de import voor de Benelux op ons genomen hebben. We zijn zo overtuigd van deze mooie producten dat we ze graag willen verspreiden, daar hebben we gelijkgestemden voor nodig. Er zijn steeds meer gebruikers die onze liefde voor Songbird begrijpen, zij gebruiken het in hun dagelijkse praktijk en willen hun ervaring graag met je delen.

De achtergronden van onze ‘ambassadeurs’ zijn divers, laat je inspireren door hun verhaal.

Hanneke Heij kampte al zeven jaar met ernstige pijnklachten toen ze in aanraking kwam met de triggerpointtechniek. Haar klachten verdwenen en haar enthousiasme voor deze behandelmethode werd geboren. Hanneke stelde zich een missie: veel mensen moeten weten van de mogelijkheden van deze techniek. Intussen is ze eigenaar van TriggerpointcoachⓇ, een florerend opleidingsinstituut waar massage- en fysiotherapeuten zich kunnen laten scholen tot integraal myofasciaal therapeut. De producten van Songbird behoren tot de standaarduitrusting want ook hierover is Hanneke mateloos enthousiast.

Hij noemt zichzelf een vakidioot en de reden daarvoor is terug te voeren naar zijn imposante lijst van cursussen en opleidingen. Wanneer iets hem interesseert wil hij er álles van weten. Martijn van Strien heeft een goedlopende eenmanspraktijk voor fysiotherapie waar hij het allemaal nét een beetje anders doet dan de massa. Hij behandelt mensen met uiteenlopende klachten, maar zijn hart gaat het meest uit naar topsporters.

Martijn gebruikt hiervoor sinds een jaar of twee de producten van Songbird. Het liefst gebruikt hij de Fascial Release wax super grip, maar voor een iets minder stevige aanpak kiest hij ook wel eens voor de reguliere Fascial Release was of de klassieke massagewax.

In het dagelijks leven vormen Mariëtte de Nes en Erwin Piet een koppel en ook werk gerelateerd versterken ze elkaar. Samen startten zij Sympathos Academie; een opleidingsinstituut waar je terecht kunt voor thema- en expertisedagen gericht op de energetica van de fascia en voor een opleiding tot Neuro Fascia Dynamics therapeut. De werkwijze vindt z’n oorsprong in de Guasha. In hun zoektocht naar een geschikte tussenstof van Europese bodem zijn Mariëtte en Erwin uitgekomen bij de massagewaxen van Songbird. Hiermee zijn ze dik tevreden, ze zijn er zelfs zo enthousiast over dat ze Songbird Ambassadeur zijn geworden.

Bryan Hage en Alessandro Lentze kennen elkaar al sinds hun jeugd. Sport is wat hen bindt, beide waren ze lange tijd actief in de atletiek. Waar hun professionele wegen zich in de basis scheidden, hebben zij hun passie en expertise recent weer samengebracht. Met elkaar startten ze Myo Gear; een online platform voor myofasciale zelfbehandeling. Ze ontwikkelden een tool en brengen die aan de man in combinatie met Songbird wax, het is dan ook niet voor niets dat deze twee inmiddels Songbird ambassadeur zijn.