starterspakket-liquiwax

Haal het meeste uit uw Liquiwax!

Sinds de opkomst van Covid-19 is men zich meer bewust geworden van een goede hygiëne in de praktijk. Waarschijnlijk hebben we de verkoop van onze Liquiwax daarom aanzienlijk zien stijgen. Klanten vertellen ons dat ze de voorkeur geven een pompdispenser om de zaken schoon en hygiënisch te houden. Vergeet niet dat onze gewone waxen en balsems niet minder hygiënisch zijn! Het is belangrijk dat ze goed verzorgd worden en de wax met schone handen of een spatel uit het potje gehaald wordt.

Voor degenen die onze Liquiwax voor het eerst hebben geprobeerd, hopen we dat je ervan hebt genoten.

De pomp op onze Liquiwax-flacon zorgt voor een snelle en schone dosering. Sommige therapeuten vinden het soms een beetje lastig om de laatste paar pompjes wax uit de fles te krijgen. Gelukkig is het oplossen van dit probleem eenvoudig. Dus, zonder verder oponthoud, hier zijn onze tips om de laatste druppel uit uw Liquiwax-flessen te krijgen.

Pompproblemen voorkomen

Om problemen te voorkomen om het laatste beetje wax uit je flacon te krijgen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je je Liquiwax op de juiste manier bewaard. De Liquiwax kan het beste niet in de kou worden bewaard, omdat de wax dan stevig begint te worden en moeilijk uit de flacon te krijgen is. Het is niet nodig om ze op te slaan bij de verwarming (dit kan de wax bederven). Zorg ervoor dat ze in een kamer of kast worden opgeborgen die niet koud wordt en in een ruimte bevindt die op kamertemperatuur is.

Liquiwax songbird

Als je wax er niet uitkomt

Als je problemen hebt om de Liquiwax uit de pomp te krijgen, probeer dan deze tips voor het oplossen van jouw probleem:

Warmte

Warm de wax voorzichtig op. Als de Liquiwax koud is, is hij te hard om uit de pomp te komen. Je kunt het opwarmen door de flacon een paar uur in een warme kamer te plaatsen, of door de bodem van de fles een paar minuten onder te dompelen in warm (maar niet heet) water. U kunt ook de pomp losdraaien en de fles goed tussen uw handen wrijven tot de wax stroperiger/vloeibaarder is.

Schudden

Er kan zich een luchtbelletje vormen in de wax op de bodem van de fles, waardoor de wax er niet uitgepompt kan worden. Je kunt dit het beste oplossen: 1) verwijder gewoon de pomp, 2) bedek met je hand de opening van de flacon en 3) schudt nu goed, terwijl je in de flacon knijpt om de wax opnieuw te verdelen. Als je de pomp er weer op doet, zou je moeten merken dat de wax weer begint te stromen.

Rietje

Controleer het binnenste rietje. Soms is het de moeite waard om te controleren of het binnenste rietje stevig vastzit aan de bovenkant van de pomp. Als dat niet het geval is, zal de pomp gewoon lucht aanzuigen in plaats van de wax. Als dit gebeurt, moet je het rietje gemakkelijk terug in de onderkant van de pomp plaatsen.

Mochten deze oplossingen niet helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.