Over ons

De drijvende krachten achter Songbird Massage Wax zijn David Jansen en Joris van Hulten, beide massage- en fysiotherapeut. Zes jaar geleden hebben we Fascia Shop opgezet omdat we graag kwalitatief hoogwaardige maar toch betaalbare producten voor myofasciale behandelingen op de Nederlandse markt wilden brengen. In de loop der jaren kwamen de massage en fascia release producten van Songbird Naturals op ons pad. Dit Engelse bedrijf maakt naar ons idee prachtige producten, zelf gebruiken we ze veelvuldig en naar grote tevredenheid in onze dagelijkse praktijk.

In de meeste gevallen wordt olie gebruikt als tussenstof voor massages, dit is waarin de producten van Songbird zich onderscheiden, het zijn namelijk waxen. Waar een olie voornamelijk glijden is, biedt wax grip en de mogelijkheid om hierin zonder geklieder te variëren. De vastere substantie wordt minder snel opgenomen door de huid dan een olie, dit maakt dat de therapeut controle heeft op het weefsel.

De vaste substantie ontstaat door toevoeging van bijenwas en/of een plantaardige was. Door de temperatuur van de huid verandert de substantie van vast naar vloeibaar. Songbird maakt gebruik van 100% natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die niet getest zijn op dieren, maar wel voldoen aan de strenge IFRA-richtlijnen.

Songbird Naturals zet zich in voor een zo klein mogelijke menselijke voetafdruk op de wereld. Om deze reden worden de producten verzonden in biologisch afbreekbaar en recyclebaar materiaal. Kortom; een bedrijf dat duurzaamheid tot missie heeft gemaakt. Wij zien het op onze beurt als ónze missie om zo veel mogelijk mensen te overtuigen van deze prachtige producten en daarom benaderen we u.

Dat wij enthousiast zijn over de producten van Songbird zal u inmiddels duidelijk zijn, mocht uw interesse gewekt zijn, dan neem contact met ons.

 

Over ons l Songbird Massage Wax l David en Joris