Songbird Reflexology Wax getest

reflexologie_starterspakket_songbird

Songbird Reflexology Wax wordt al jaren verkocht door Fascia Shop. Om scherp te blijven en naadloos aan te sluiten op de vraag van klanten, wordt regelmatig een product getest.

Met korting worden er 25 pakketten van een productsoort verkocht, als tegenprestatie vertellen hoe de producten bevallen. Dit jaar gingen er 25 proefpakketten met Reflexology Wax de deur uit, van 16 testers hebben we een ingevulde vragenlijst retour ontvangen. De resultaten willen we je niet onthouden.

Reflexology Wax wordt veelal gebruikt door reflexzone therapeuten. Alle testers zien het als pré wanneer producten 100% natuurlijk zijn, hiermee scoort Songbird dus punten. Ongeveer een derde van de deelnemers was al bekend met Reflexology Wax, voor de meerderheid was het product nieuw.

Omdat het binnen de reflexzone therapie belangrijk is om veel controle te hebben over het weefsel, moest de wax onder andere gescoord worden op grip. Eén persoon geeft aan met een ander product wel eens meer stroefheid gevoeld te hebben. Of dat een voor- of nadeel is, is onduidelijk. Conclusie op basis van alle feedback is dat de grip van Songbird Reflexology Wax (vrijwel) unaniem als prettig wordt ervaren door de testers.

Van de 16 respondenten beantwoorden 11 testers de vraag of Reflexology Wax zuinig in gebruik is met ja. Eén persoon beoordeelt het expliciet als onzuinig. Vier respondenten vellen geen eenduidig oordeel maar vinden het afhankelijk van een aantal factoren, zoals het lichaamsgebied dat behandeld wordt of de vochtbalans van de huid.

Wat duidelijk opvalt aan de Songbird Reflexology Wax, zijn de geuren. De meningen hierover lopen uiteen; de één vindt ze heerlijk, de ander onprettig. In positieve zin wordt meerdere keren de grip aangehaald, dit is dus duidelijk een groot pluspunt. Eén tester meldt dat het product fijn werkt voor de duimen, vooral als mensen in de zomer schrale voeten hebben door het lopen zonder schoeisel of op slippers zal dat een groot verschil maken.

Ondanks een paar punten van kritiek zouden alle respondenten, op één na, het product aanbevelen. De rapportcijfers die zijn toegekend lopen uiteen van een 6 tot een 10. Met een gemiddelde van 8,2 is Songbird Reflexology Wax zeker een product om trots op te zijn.