Distributeurs

Songbird Importeur Benelux biedt je de mogelijkheid om de wax producten, 100% natuurlijk en van hoge kwaliteit te verkopen. Wij zijn op zoek naar distributeurs die geïnteresseerd zijn om therapeuten kennis te laten maken met deze tussenstof.

Merkentrouw in de fysiotherapie- en massage-industrie is zeer hoog. Zodra therapeuten besluiten om bij een bepaalde leverancier in te kopen blijven ze vaak trouw aan die leverancier voor een lange tijd.

Songbird en de markt

Massage en fysiotherapie is absoluut een markt die je aandacht waard is. Wij vinden het belangrijk dat jij als distributeur een goede uitleg kunt geven over de wax producten en daar kunnen wij je natuurlijk bij helpen door jou te voorzien van goede informatie. Zo is een van de onderscheidende kenmerken van een wax dat deze je meer grip biedt en je zonder geklieder kunt variëren in de gewenste hoeveelheid grip. Songbird heeft verschillende samenstellingen van de wax op de markt gebracht. Deze samenstellingen leiden tot o.a. verschillende geurbelevingen.

Een andere reden om distributeur te worden is dat wij van Songbird Massage Wax Benelux een groot deel van de promotie voor je uit handen nemen. Hierbij valt te denken aan reclames in vakbladen, samenwerkingen met netwerken om een actiepakket te verspreiden en natuurlijk het aanwezig zijn met de producten op een tal van beursen. 

Distributeur worden Songbird Massagewax

Producten Songbird

De producten van Songbird kunnen toegepast/gebruikt door diverse therapeuten. Liquiwax en massage wax voor de massage therapeuten, een reflexologie wax voor de reflexzone therapeuten, fascial release waxen voor de therapeuten die myofasciale behandelingen uitvoeren of in combinatie met ‘tools’. Verder bieden de balsems een scala van mogelijkheden tijdens een behandeling of voor de thuisgebruiker. De liquiwax kan tevens ingezet worden als een ‘luxe’ body lotion.

Ontwikkelingen Songbird

Maar ook de ontwikkelingen die de producten doormaken zijn een sterk argument om deze producten te gaan verspreiden. Songbird werkt actief aan het verminderen van hun voetafdruk op deze planeet. Dat wil zeggen dat ze allerlei mogelijkheden onderzoeken om hun producten duurzaam te produceren, te verpakken en te transporteren. Een onderwerp waarvan wij verwachten dat dit de aankomende jaren meer aandacht zal krijgen. Tevens is Songbird actief op het gebied van productontwikkeling. Zo hebben ze een totale VEGAN lijn ontwikkeld en een stevigere versie van hun Fascial Release Wax variant. Kortom een bedrijf dat mee gaat met zijn tijd. 

Met ons enthousiasme over de producten van Songbird hopen wij jou als mogelijk toekomstige distribiteur over te halen om deze mooie producten op te nemen in uw aanbod. Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan!

Interesse in de distributie van de producten van Songbird Waxen?

Bedrijfsachtergrond van Songbird Naturals l Nederland

Distributeurs BENELUX